Forloren Hare
Ingredienser
- 1 kg. hakket kalv/flæsk
- 15 g. salt
- 3 æg
- 100 g. mel
- 2 g. peber
- 4 stk. skalotteløg
- 200 g. bacontern
- 4 dl. vand (tilføjes stille og roligt)
- 2-3 pakker bacon i skiver (til at pakke fars ind)
Hvis man også vil lave bonus sovs:
Sådan!
- Tænd ovnen på 180g varmluft.
- Alle ingredienser, på nær bacon i skiver, skal røres godt sammen.
- Vigtigt! Vandet skal blandes i stille og roligt!
- Når det hele er rørt godt sammen, formes farsen som en fransbrød i et alu- eller ovnfast fad.
- “Franskbrøds-farsen” dækkes helt til med bacon i skiver.
- Hæld 0.5-1 cm vand i bunden af fadet.
- Steges i ovnen i 45 min. ved 180g varmluft.
- Tilføje lidt vand af og til, så der hele tiden er 0.5-1 cm i bunden af fadet.
Bonus Sovs!
- Når stegen er færdig, hæld vand (stegesky) fra bunden af fadet over i en gryde.
- Tilsæt 1/4 til 1/2 l. fløde og 1/2 spsk. ribsgele.
- Kog i ca. 10 minutter.
- Tilføj evt. maizena, hvis man vil have lidt mere konsistens.
Bitmand - a self-proclaimed Internet Enthusiast!